Meten & Installeren

Product opmeten:
De aangegeven maten van Dutch Blinds zijn de breedte- x lengtematen in centimeters. De aangegeven breedte is de uiterste breedtemaat van het product.
Dit betekent dat een jaloezie van 60 cm nergens breder is dan 60 cm. Indien u de jaloezieën in de dag monteert (dus in uw kozijn), meet dan altijd boven.
In het midden en onderaan. Kies vervolgens de kleinste maat en haal daar 1 cm vanaf. Dus: is de kleinste maat 61 cm, kies dan een jaloezie van 60 cm breed.
Dutch blinds kan uw product in de breedte op maat maken U dient dan de eerstvolgende breedtemaat te kopen en vervolgens via de inkortservice de gewenste maat aan te geven.
De hoogtemaat kunt u na de installatie eenvoudig zelf op maat maken. Houd tijdens het opmeten altijd rekening met obstakels in uw kozijn, zoals bijvoorbeeld raamkrukken. 

Productspecificaties:
* 50 mm brede houten jaloezieën
* 25 mm brede textiel band (ladderband)
* Breedtes leverbaar tussen de 40 en 300 cm (jaloezieën die breder zijn dan 240 cm kunnen enkel gekanteld worden en niet omhooggehaald worden)
* 2 hoogtes leverbaar: 175 en 250 cm
* De hoogte kan gemakkelijk handmatig ingekort worden. Met hulp van onze handleiding.
* De breedte kan, indien gewenst, door Dutch Blinds op maat gemaakt worden
* Afdekprofiel/sierlijst is 50 mm breed
* Tuimelbediening aan de linkerkant, voorzien van een witte houten tassel. Hiermee kunnen de jaloezieën gekanteld worden.
* Ophaalbediening aan de rechterkant, voorzien van witte houten tassel. Hiermee kunnen de jaloezieën opgehaald worden
* Alle producten zijn 100% child safe en voldoen aan de meest recente Europese wetgeving
* Inclusief installatiemateriaal voor wand en plafond met schroeven en pluggen
* Inclusief stalen ophangprofiel van 40 mm hoog, geleverd met afwerkkappen
* Inclusief volledige handleiding

Inkort service:
Dutch Blinds kan uw gekozen producten inkorten in de breedte. Stel: uw raam is 56 cm breed, dan koopt u een jaloezie van 60 cm en kiest u vervolgens voor de inkortservice.
Hierin kunt u de gewenste breedtemaat (in dit geval: 56 cm) aangeven. Dutch Blinds maakt vervolgens uw jaloezie in eigen beheer op maat door beide zijden van de jaloezie in te korten.
Hierdoor zijn de koorden en banden altijd gecentreerd geplaatst in de jaloezie, wat een symmetrisch beeld geeft. De hoogte van de jaloezie kunt u gemakkelijk zelf op maat maken. 
*maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden. 

Handleiding